Ready for the Launch ? Wood & Fun is live!

Even voorstellen

Ik ben Kees en hou ervan om mooie dingen te creëren met hout. Dit is een passie die ik voorheen vooral gebruikte om mijn gezin en omgeving te verblijden maar graag ook met anderen wil gaan delen. Zo is het idee van Wood & Fun en Wood & Fun by Kees ontstaan. Met Wood & Fun wil ik mijn passie voor mooie natuurlijke producten delen en met Wood & Fun by Kees mijn eigen handgemaakte creaties.

Launch day

Zo het was me het dagje wel zo. Na een flinke voorbereiding was het vandaag dan eindelijk zover. We zaten met smart te wachten op de laatste producten. We zijn dan ook nog niet eerder zo blij geweest om een UPS busje in onze straat te zien. Dan nog even de finishing touches toepassen aan de site en dan is het eindelijk zover. Vanaf vandaag is onze webshop een feit. We zijn erg trots op het resultaat en natuurlijk onze producten. Nu afwachten of jullie het ook zo leuk vinden als wij. Via Facebook hebben we ook een win actie gestart om de winnaars alvast te verwennen met onze mooie producten. Alle steun, likes en gedeelde posts is hierbij natuurlijk erg welkom. Ik zal jullie via deze blog en facebook op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en producten.

By Kees

Voor dit jaar heb ik een aantal mooie handgemaakte adventshuisjes mogen verkopen. Inmiddels is de adventsperiode begonnen en genieten ze met volle teugen van de huisjes. Ik heb nog veel meer leuke ideeën en zal dit in de toekomst verder gaan delen.

Tot de volgende post ! Have Fun

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *