Over Wood & Fun

Bij Wood & Fun hebben we een passie voor het creëren en aanbieden van producten die het leven mooier en praktischer maken. Hierbij houden focus op een duurzame en ambachtelijke wijze van creëren.  Wij geloven in het gebruik van natuurlijke producten waar dit maar kan. We hebben zelf een kleine boef en hebben daarmee ook een uitgebreide ervaring met speelgoed en babyartikelen. Ook geloven wij in kwaliteit boven kwantiteit. Maak je producten zo kwalitatief en mooi als mogelijk en probeer er dan een eerlijke prijs voor te krijgen. Wij hebben vertrouwen in onze producten en visie en geloven dat we jullie net zo enthousiast kunnen krijgen voor Wood & Fun als wij.

Onze passie voor DIY

Wij geloven dat zelf iets maken voor je kind of voor zelfgemaakt cadeau geven iets is om trots op te zijn. En het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Daarom willen we mensen inspireren en motiveren om dit ook eens te proberen. Met onze baby DIY kits is dit voor iedereen haalbaar. Daarnaast zullen wij ook fysieke workshops gaan verzorgen om onze passie met nog meer mensen te kunnen delen.

Wood & Fun by Kees adventskalender adventshuisje
Wood & Fun by Kees adventskalender adventshuisje
eiken houten klok olifant

Wood & Fun by Kees

Zoals niet geheel verrassend is mijn naam Kees. Ik hou ervan om mooie dingen te creëren, veelal door bewerkingen met hout. In de loop der jaren heb ik deze passie kunnen toepassen om mooie dingen te maken voor mijn vrouw en zoontje. Nu is de tijd gekomen om deze passie te gaan delen met jullie. Wood & Fun by Kees is een lijn met uitsluitend zelfgemaakte producten. Hierbij laat ik mij inspireren door de mogelijkheden van hout en ben ik op zoek naar originele producten die het leven mooier en praktischer maken. Omdat ik alle producten in deze lijn zelf creëer zijn de producten uniek en exclusief. Alle producten ontwerp en maak ik zelf en hierdoor zal de collectie stapje voor stapje worden uitgebreid.

Heb je zelf een idee over een product of oplossing die je graag wilt delen of wilt laten ontwerpen en maken ? Of heb je een probleem waarvoor je graag een praktische oplossing wenst ? Ik denk graag mee met je mee om op zoek te gaan naar de juiste oplossing. je kan je vraag mailen naar bykees@woodandfun.nl

Overig :